Ben je op zoek naar een originele invulling voor uw familiedag, speciaal vriendenweekend of bedrijfsuitje? Iemand bereikt een bijzonder doel, leeftijd of heeft iets te vieren? In een ontspannen sfeer samen iets creëren levert een geweldige verbindende dag op en een heel persoonlijk en origineel aandenken. 

 

Deze voor alle niveaus toegankelijke workshops garanderen ook vooral veel plezier. Het levert het een uniek eindwerk op dat ook een fantastsich cadeau kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een groepsschilderij voor het bruidspaar, jarige of andere gelukkige.

 

We hebben teken/schilderworkshops en beeldhouw/3Dworkshops, van een supergroot schilderij tot een een totumpaal/sculptuur of een mooi boek - kijk bij ons workshopaanbod voor zeer verschillende workshops. 

 

  

 

Workshops 

De workshops worden begeleidt door ervaren mensen en er worden goede materialen gebruikt.

Onze bijzondere locatie in de Achterhoek 't Goed Rietberghe is een geweldige plek voor mooie feestelijkheden, maar we bieden de workshops ook op andere (uw) locatie aan. Bijvoorbeeld bij Meneer de Wit in Amsterdam met in hetzelfde gebouw het restaurant Meneer de Wit heeft honger

 

Locatie 

T goed Rietberghe

De boerderij is heerlijk ruim en heeft een warme charme.  De tuin biedt voldoende mogelijkheid tot activiteit en naast de creatieve workshop kan er iets sportiefs worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan: een wandeling, fietstocht, tennistoernooi (aanwezigheid van tennisbaan) Of iets heel anders, Museum MORE Ruurlo is echt dichtbij  en ook het MORE in Gorssel is in de buurt, er zijn Achterhoekse wijngaarden en een wijn route in de achterhoek en bijzondere (thee)tuinen te bekijken. Samen genieten van een kampvuur of muziek, een mooie film kijken, spelletjesavond, pub/pop quiz op de locatie is ook altijd leuk.

Meneerdewit Amsterdam

Meneer de Wit is een cultureel bedrijfsverzamelcomplex en heeft zijn wortels liggen in de voormalige broedplaats 'het Voorbeeld', een spontaan ontstane veelkleurige smeltkroes van diverse creatieve activiteit. Inpandig ook het geweldige restaurant Meneer de Wit heeft honger om heerlijk te borrelen en dineren na een creatieve middag.

 

Grootte van de groep 

Voor onze binnenactiviteiten geldt: groepen +/- 20 personen - Voor onze buitenactiviteiten geldt: groepen +/- 40 personen

Tekenstreken/'t Goed Rietbegrhe organiseert goede catering.

't Goed Rietberghe heeft comfortabele overnachtingsmogelijkheden tot =/- 20 personen 

 

Prijzen

De kosten van een workshop /activiteit bij Tekenstreken zijn afhankelijk van de duur van de gekozen workshop(s) en de gewenste diensten.

We overleggen we de mogelijke activiteiten/diensten, om deze af te stemmen op uw wensen.

Het programma kan vrij kort gehouden worden( alleen workshop)  of juist intensief zijn, eventueel verspreid over meerdere dagen. We denken graag mee en staan open voor suggesties en nieuwe mogelijkheden/samenwerking!

Voor informatie en overleg: info@tekenstreken.nl