Het is fijn om intensief beeldend bezig te zijn. De inspanning en het plezier tijdens het werken geven grote voldoening. De wisselwerking met andere deelnemers brengt vaak nieuwe inzichten. Tekenstreken heeft een origineel, inspirerend en leerzaam programma.

 

Naast tekenen en schilderen heeft tekenstreken ook binnen andere disciplines cursussen en workshops zoals beeldhouwen, fotografie en schrijven. Door te werken met verschillende kunstenaars en andere creatieven maakt Tekenstreken steeds spannende combinaties die terug te vinden zijn in het nieuwe cursusaanbod.

 

Tekenstreken biedt ook uitdagende workshops voor groepen (familie, vrienden) en bedrijven. Deze goed georganiseerde kunstzinnige workshops geven een bijzondere invulling aan een familiedag of bedrijfsactiviteit. Naast creatieve bedrijfsuitjes heeft Tekenstreken ook teambuilding/communicatie workshops ontwikkeld.

 

 

    

 

Genieten & Ontspannen

Tekenstreken betrekt voor haar programma een geweldige locatie: 't Goed Rietberghe. 't Goed Rietberghe heeft een warme sfeer en biedt de ruimte en de rust die veel mensen in het drukke dagelijks bestaan moeten missen. De gasten van Tekenstreken hoeven zich alleen artistiek in te spannen, tenzij ze kiezen voor een lekkere wandeling of fietstocht in de mooie omgeving.

Op mooie zomeravonden bij het vuur zitten, ouwehoeren en naar de sterren kijken, een saunabezoekje brengen of nog aan de slag in het atelier.