De workshops van Tekenstreken geeft een creatieve invulling aan bedrijfsactiviteiten en staan in het teken van uw organisatie.

Door middel van creativiteit, communicatie en vooral plezier, bevorderen de workshops het groepsgevoel binnen teams of onder collega's.

 

Samen iets creëren in een ontspannen sfeer staat centraal bij Tekenstreken, het levert een leuke dag op die een goede uitwerking heeft op de teamspirit. 

 

Tekenstreken organiseert zowel creatieve bedrijfsactiviteiten/-uitjes als specifieke workshops op maat, gericht op innovatie

 

 

 

Creatieve workshops gericht op met name creatie en recreatie

Deze voor alle niveaus toegankelijke workshops versterken het groepsgevoel en garanderen vooral veel plezier. Bovendien ontstaat er een uniek werk als origineel aandenken.

 

Creatieve innovatieve workshops

Deze workshops bevorderen creatief denken. Wat valt er te leren van de werkwijze van de kunstenaar?

Denken met hoofd én handen. Serendipiteit omarmen en toeval toelaten

 

Het programma kan vrij kort gehouden worden, of juist intensief zijn bijvoorbeeld meerder dagdelen of zelfs een weekend vullen. Onze flexibiliteit maakt vrijwel alles mogelijk. 

In overleg maken we een programma op maat. De kosten van een bedrijfsactiviteit bij Tekenstreken zijn afhankelijk van - aantal personen - de gekozen workshop(s) - van welke services u gebruik wilt maken. 

 

 

 

De locatie

't Goed Rietberghe biedt voldoende mogelijkheid voor extra activiteiten die naast een creatieve workshop zouden kunnen worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan: een wandeling, fietstocht, tennistoernooi (aanwezigheid van tennisbaan) of samen genieten van een groot kampvuur. Het is ook een geweldige locatie voor een brainstormsessie.

 

Voor de locatie 't Goed Rietberghe geldt het volgende met betrekking tot het aantal personen:

Tekenstreken/'t Goed Rietberghe kan goede catering op maat organiseren.

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden.

 

Uiteraard kunnen de workshops ook op een andere locatie worden georganiseerd  

 

Zie hier de verschillende workshops