De keuken van Tekenstreken is gezond, gevarieerd en lekker, vaak vegetarisch met smaken uit alle windstreken. Er worden goede producten en verse kruiden gebruikt om iedere dag smakelijk te eten, liefst buiten. 

 

Goed eten is belangrijk, zeker voor de creërende mens!

 

Het verblijf bij deelname aan een cursusweek of weekend is op basis van volpension.

De avondmaaltijden gaan vergezeld van een rijke salade, een goed glas wijn en worden afgesloten met een dessert. 

De lunch kan bestaan uit broodjes of sandwiches, een soepje, pasta, een omelet of een salade. Het ontbijt bestaat uit lekker brood, yoghurt, fruit, een eitje, sappen, koffie en thee. Het beleg wordt gevarieerd.

 

We bieden iets kleins aan bij de koffie en borrel maar verdere tussendoortjes kunnen gasten zelf meenemen.

 

 

 

   

 

Dranken

Frisdrank, thee en koffie zijn inbegrepen bij de prijs. Een wijntje bij het avondeten zit ook bij de prijs inbegrepen maar wijn of bier of een andere alcoholische dranken zijn de rest van de tijd (eventueel bij de lunch, met borreltijd en in de verdere avond) tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Dan werken we met een lijstje.

 

 

  

Groepen

Bedrijven, families, of vriendengroepen die een cursus of workshop(s) volgen kunnen aangeven van welke diensten zij gebruik willen maken. Tekenstreken organiseert dan in overleg een goed passende catering op maat.